Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'de Yönetim Kurulu ertelendi!

Fenerbahçe'de Yönetim Kurulu ertelendi!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu'nun bugün yapacağı toplantı ertelendi. Toplantının ileri bir tarihte yapılması bekleniyor.

Yönetim kurulunun, Yargıtay'ın şike davası kararıyla ilgili gündeme dair konuları görüşmek üzere ileri bir tarihe ertelendi.
Fenerbahçe'nin bugün yapılacağı açıklanan yönetim kurulu toplantısı ertelendi. nbsp;Başkan aziz Yıldırım'ın, yarın Yüksek Divan Kurulu olağan toplantısında konuşma yapması bekleniyor. nbsp;Fenerbahçe kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada "2-3 arkadaşımız katılamayacağını bildirdiği için önemli gündem maddesi olan bu toplantıyı ertelemeyi uygun bulduk" dedi. nbsp;Yargıtay'ın Başkan Aziz Yıldırım'ın cezasını onamasının ardından sarı-lacivertli yönetim çarşamba günü toplanmıştı. nbsp;Fenerbahçe Yönetimi Başkan Aziz Yıldırım'ın İstanbul'a dönmesinin ardından bugün bir toplantı yaptı. Sarı-lacivertli yönetim kurulu, yaşanan süreçle ilgili cuma günü yeniden toplanma kararı aldı.
Açıklama kulübün resmi internet sitesinden yapıldı. Kongre üyelerine, Fenerbahçe taraftarına, renk ayrımı yapmadan Başkan Aziz Yıldırım'a destek olan başta Beşiktaş olmak üzere, Galatasaray ve diğer kulüp taraftarlarına teşekkür edildi.
Bugünkü toplantıda gündeme dair kısa bir değerlendirme yapıldığına dikkat çekilirken, "Kulübümüzün ilgili kurum ve birimleriyle gerekli çalışmaların yapılmasına, Fenerbahçe açısından hassas ve bir o kadar da önemli bu süreç hakkında nihai karara varılabilmesi için 24 Ocak cuma günü yeniden yönetim kurulu toplantısı yapılmasına karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...