Jandarma sözleşmeli uzman erbaş alacak

/ Kaynak: AA
Jandarma sözleşmeli uzman erbaş alacak

GÜNDEM Haberleri  / AA

Jandarma Genel Komutanlığının sözleşmeli uzman erbaş ihtiyacını karşılamak amacıyla personel alınacak

Jandarma Genel Komutanlığının sözleşmeli uzman erbaş ihtiyacını karşılamak amacıyla 25 yaşını aşmamış personel alınacak. nbsp;Jandarmanın ihtiyaç duyduğu personel, lise ve dengi okul mezunu veya yurt dışındaki dengi okul mezunu olup askerlik hizmetini erbaş/er olarak tamamlamış veya halen silah altındakiler ile 24 Aralık 2013 itibariyle terhislerinin üzerinden üç yıldan fazla süre geçmemiş adaylardan oluşacak. Adaylar, düzeltilmemiş nüfus kaydına göre 1 Ocak 2013 itibariyle 25 yaşını bitirmemiş olanlar arasından seçilecek, jandarma komando ile jandarma emniyet ve asayiş birliklerinde istihdam edilecek.
Ön başvurular "www.jandarma.tsk.tr" internet adresinden başvuru formu doldurularak yapılacak.
İnternetten başvuru işlemleri 31 Ocak, saat 17.00'de sona erecek. Asıl başvurular ise istenen belgeler ile seçim aşaması sınavlarına gelinmesi ve belgelerin kayıt kabul kuruluna teslim edilmesi ile yapılmış olacak. Başvurular için herhangi bir ücret alınmayacak. nbsp;Başvurusu kabul edilen adayların, müracaat sonuçları 25 Şubat'ta "www.jandarma.tsk.tr" internet adresinde yayımlanacak. Başvurusu kabul edilen adaylar 3-21 Mart'ta Ankara-Beytepe Jandarma Okullar Komutanlığında yazılı sınav ve yetenek sınavına tabi tutulacak.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...