Batalla, kiralık gitmek istiyor

/ Kaynak: DHA
Batalla, kiralık gitmek istiyor

SPOR Haberleri  / DHA

Bursaspor'dan olaylı ayrılan Pablo Martin Batalla, sezon sonuna kadar başka bir takıma kiralık gitmek istiyor.

Bursaspor'da teknik direktör Chirstoph Daum ile yaşadığı sorunları gerekçe göstererek ayrılma kararı alan ve ülkesine giden Batalla, Arjantin'de Deportivo Roca Kulübü tesislerinde çalışmalarını sürdürüyor.Başkan Erkan Körüstan Eskişehirspor maçı sonrası Batalla konusunda en son yaptığı açıklamada, "Batalla'ya kapıları hiçbir zaman kapatmadık. Ama onun kendi tercihidir, kendisi gitti buradan" ifadelerini kullanırken, bugün Arjantinli yıldızın babası ve menajerinin Türkiye'ye gelerek yönetimle görüşeceği öğrenildi.Batalla'nın sezon sonuna kadar bir takıma kiralık olarak gönderilmesini istediği bu isteğini de menajeri ve babasıyla yönetime ileteceği öğrenildi.
Öte yandan Pablo Batalla'nın Arjantin'de çalışmalarını sürdürdüğü Deportivo Roca Kulübü'ne sezon sonuna kadar kiralık olarak gidebileceği de iddia edildi.


SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...