Burak Özçivit, diziden çok reklamdan kazanıyor

Burak Özçivit, diziden çok reklamdan kazanıyor

MAGAZİN Haberleri

Şöhretinin artmasıyla birlikte reklamlarda daha sık boy göstermeye başlayan yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, kazancını kısa sürede katladı.

Star TV ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeniyle izlenen 'Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı Malkaçoğlu karakteri ile şöhretini artıran, şimdilerde ise 'Çalıkuşu' dizisinde 'Kamran'ı oynayan Burak Özçivit, dünyaca ünlü markaların aranan reklam yüzü oldu.Dizilerin sevilen oyuncusu aldığı reklam tekliflerini geri çevirmeyerek milyonlar kazanıyor. Özçivit, şimdiler de bir şampuan markasıyla ikinci kez anlaştı.Aynı markanın reklamında 2013 yılında da oynayan ve karşılığında 1 milyon TL alan Özçivit, bu kez ücretini 1.5 milyon TL olarak belirledi.Yaklaşık 1.5 ay önce de 2 milyon TL'ye bir reklam filminde oynayan Özçivit böylece 1.5 yıl içinde yalnızca reklamlardan 4.5 milyon TL kazanmış oldu.'Çalıkuşu'ndan da bölüm başına 35 bin TL alan oyuncu, reklam ve dizilerden elde ettiği kazancını ise yeni yatırımlar için kullanıyor.Kazancını gayrimenkule yatıran oyuncu, babasıyla birlikte açtığı Levent'teki Bali Bey lokantasını zincir yapmayı hedefliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...