Orman'da bulunan esrarengiz cesedin cinsiyeti belirlendi

/ Kaynak: DHA
Orman'da bulunan esrarengiz cesedin cinsiyeti belirlendi

YAŞAM Haberleri  / DHA

Pendik'te ormanlık alanda bulunan ve hayvanlar tarafından iç organları yenilen cesedin üzerindeki kadın çamaşırları cinsiyet belirlemesine yardımcı oldu.

Pendik'te ormanlık alanda bulunan ceset parçaları esrarını koruyor. nbsp;Polis, yaklaşık bir ay önce öldüğü düşünülen kişinin hayvanlar tarafından parçalandığını ve iç organlarının yenildiği tespit etti. Bu yüzden ölen kişinin cinsiyeti de henüz belirlenemedi. Cesedin üzerinden kadın iç çamaşırı bulundu. Bu nedenle ölen kişi kayıtlara şimdilik kadın olarak geçti. Ölen kişinin cinsiyeti Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak incelemenin ardından belirlenecek. 5 gün önce vatandaşlar tarafından yapılan ihbar üzerine polis ekipleri, Velibaba Mahallesi'ndeki ormanlık alanda ceset parçaları bulmuştu. Yapılan incelemede 50 metrekarelik bir alanda bir çok ceset parçası olduğu tespit edilmişti.

KAYIP MÜRACAATLARI İNCELENİYOR

Polis ekipleri yaklaşık bir ay önce öldüğü tahmin edilen kişinin kadın mı erkek mi olduğunu kesin olarak tespit edemedi. Polis tarafından yapılan incelemede cesedin hayvanlar tarafından parçalandığı tespit edildi. Cesede ait bir çok organın ise olmadığı belirtildi. Çevrede yapılan aramada ise herhangi bir çanta ya da cesedin kimliğini tespit edecek bir delil bulunamadı. Cesedi bulunan kişinin tam olarak ne zaman ve nasıl öldüğü de Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak incelemenin ardından belirlenecek. Polis, cesedin kime ait olduğunu tespit etmek için kayıp müracaatları da incelemeye aldı. nbsp;
nbsp;
YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...