Kayseri'deki feci kazada ölen 15 kişi Muş'ta toprağa verildi

/ Kaynak: DHA
Kayseri'deki feci kazada ölen 15 kişi Muş'ta toprağa verildi

YAŞAM Haberleri  / DHA

Muş seferini yaparken Kayseri yakınlarında kaza yapan otobüste yaşamını yitiren 21 kişiden 15'i memleketleri Muş'ta toprağa verildi.

GATA'da ameliyat olduktan sonra Muş'a dönerken otobüs kazasında hayatını kaybeden 21 yaşındaki Piyade Er Ömer Abanoz, yapılan askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.Kaza kurbanlarından 15'inin zcenazesi bu sabaha karşı Muş'a getirildi. Cenazeler, sabah saatlerinden itibaren Muş merkez, Varto, Bulanık, Malazgirt ve Korkut ilçelerine bağlı köylerde düzenlenen törenlerin ardından toprağa verildi.

ASKERİ TÖREN nbsp;

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde vatani görevini yaparken kıl dönmesi nedeniyle Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde ameliyat olan piyade er Ömer Abanoz, görev yerine dönerken otobüs kazasında yaşama veda etti. Ömer Abanoz için Geylani Camisinde bir tören düzenlendi. Törene Vali Vedat Büyükersoy, Jandarma Komutanı Albay Mehmet Erhan Arıkan, Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz, askeri ve sivil erkan katıldı. nbsp;
Cuma namazının ardından askeri tören düzenlendi. Baba Turgut Abanoz, metanetli duruşu ile Vali Büyükersoy'un yanında saf tuttu. Ömer Abanoz'un cenazesi kılınan namazın ardından merkeze bağlı Durugöze köyünde gözyaşlar arasında toprağa verildi.
Bu arada kazada yaralanan otobüs şoförünün taburcu olduğu ve gözaltına alındığı öğrenildi. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...