Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meteoroloji uyardı! Yağmur, fırtınayla geliyor

Meteoroloji uyardı! Yağmur, fırtınayla geliyor

YAŞAM Haberleri

Valilikten yapılan açıklamaya göre,fırtına şeklinde esecek lodosla birlikte başlayacak yağışların etkisini arttırarak sağanak yağışa dönüşeceği belirtildi.

İzmir Valiliği, fırtına ve yağış uyarısı yaptı. Valilikten yapılan yazılı açıklama, "Bölgemizde bu akşam saatlerinden itibaren kıyı Ege'de kuvvetli ve fırtına şeklinde esecek lodosla birlikte başlayacak yağışların, yarın bölge genelinde etkisini arttırarak sağanak yağışa dönüşeceği beklenmektedir. Yağışların, 26 Ocak 2014 günü de bölge genelinde yer yer kuvvetli ve sürekli olacağı, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkların 4 ile 7 derece azalarak mevsim normallerine düşeceği tahmin edilmektedir. Bölge genelinde beklenen kuvvetli yağış, lodos fırtınası ve pazar günü ani sıcaklık düşüşü sebebiyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı, ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları gerekmektedir." denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...