Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'a iyi haber..Chelsea'li yıldız gitti

Galatasaray'a iyi haber..Chelsea'li yıldız gitti

SPOR Haberleri

İtalya Serie A takımlarından AC Milan, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Chelsea'nin forması giyen Essien'i sıfır bedelle transfer etti.

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından AC Milan, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea forması giyen orta saha oyuncusu Michael Essien 'i kadrosuna kattı. AC Milan'dan yapılan açıklamada, kulüp ve uluslararası düzeyde kariyeri başarılarla dolu 31 yaşındaki Ganalı milli futbolcu Michael Essien'in bu akşam saatlerinde Londra'dan Milano'ya geleceği bildirildi. nbsp;İtalya'nın "La Gazzetta dello Sport" gazetesinin haberinde de Milan'ın çiçeği burnundaki teknik direktörü Clarence Seedorf'a ilk hediyesini verdiği belirtilirken, Essien'in sıfır bedelle transfer edildiği ve sözleşmesinin 30 Haziran 2015'e kadar süreceği yazıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...