Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yeni doğum yapan eşini şakaklarına elektrik vererek öldürdü

Yeni doğum yapan eşini şakaklarına elektrik vererek öldürdü

YAŞAM Haberleri

Diyarbakır'da 1 gün ikinci çocuklarını dünyaya getiren eşini uyurken şakaklarına elektrik vererek öldüren Veysi Turan 'Eşimi öldürmemi cinler istedi' dedi.

Diyarbakır 'da garson 29 yaşındaki Veysi Turan, önceki gün ikinci çocuklarını dünyaya getiren eşi 33 yaşındaki Mübarek Turan'ı uyurken şakaklarına elektrik vererek öldürdü. Cinayetin ardından polisi ayarak eşini öldürdüğünü söyleyen Veysi Turan, "Eşimi öldürmemi cinler istedi" dedi. Olay dün gece, Diyarbakır merkez Kayapınar İlçesi Huzurevleri Mahallesi 133'üncü sokak üzerindeki evde meydana geldi. Kent merkezindeki bir lokantada garsonluk yapan Veysi Turan, 9 aylık hamile eşi Mübarek Turan, geçen çarşamba günü doğum sancıları artınca hastaneye götürdü. 4 yaşında bir kızı da bulunan Mübarek Turan, ikinci kızını sağlıklı olarak dünyaya getirdi.

Dün sabah eşini ve bebeğini evlerine getiren Veysi Turan, iddiaya göre gece onların uyumasını bekledi. Veysi Turan, evde bulunan üçlü eletrik prizinin kablosunu kesti. Turan, kablonun fişini prize takarken, kestiği uçlarını ise uyuyan eşinin şakaklarına tuttu. Mübarek Turan, akıma kapılarak yaşamını yitirirken, Veysi Turan olaydan sonra '155 Polis İmdat' hattını arayarak eşini öldürdüğünü söyledi. Eve gelen polisler, baş kısmı kömürleşmiş kadının cesedini bulurken, Veysi Turan gözaltına alındı.

Polis merkezinde sorguya alınan Veysi Turan'ın ifadesi ise polisleri şaşırttı. Turan'ın ifadesinde, "Eşimle hiçbir problemiz yoktu. 4 yaşında bir kızımız var. Eşim bir gün önce doğum yaptı. Doğum yaptığı için yorgundu o uyuduktan sonra cinler benim yanıma gelip eşimi öldürmemi söyledi. Ben çok direndim ama onlar bana 'öldür' dedi. Ben de evde bulunan üçlü prizin başını keserek fişi prize taktım. Kestiğim uçtaki çıplak uçları da eşimin şakaklarına dayayarak elektrik verdim. Daha sonra ölünce sizi aradım" dediği öğrenildi.

Sorgusu tamamlanan Veysi Turan, ardından adliyeye sevk edildi.

MÜBARET TURAN'IN BABASI: "KIZIMI PLANLI ÖLDÜRDÜLER"

nbsp;Diyarbakır'da eşi Veysi Turan tarafından şakaklarına elektrik verilerek öldürülen Mübarek Turan'ın babası Hamit Saz, büyük üzüntü yaşadığını söyledi. Kızının ölüm haberini tanımadığı bir kişinin telefon etmesiyle öğrendiklerini belirten baba Hamit Saz, kızını damadının tek başına öldürmediğini yardım edenlerin olduğunu ileri sürerek şöyle konuştu: "Beni sabah tanımadığım bir kişi telefonla arayarak kızımın damadım tarafından öldürüldüğünü söyledi. Olay dün gece olmuş. karşı tarafın tüm fertlerinde benim telefon numaram bulunmasına rağmen beni ne polis ne de damadımın yakınları aramadı. Damadım olayı gerçekleştirdikten sonra polisi arayıp kızımı öldürdüğünü söylemiş. Ancak olay yerine giden polis ekipleri kızımın başında sadece damadımı bulmuş. Oysaki damadımın üst katında erkek kardeşi ve hanımı oturuyor. Arka sokakta da hemen bir çok akrabası oturmakta. Kızımı damadımın tek başına öldürdüğüne inanmıyorum. Bu iş organize bir iştir bu olayda damadımın kardeşi ve eşinin de parmağının olduğunu düşünüyorum. Çünkü polis geldiği zaman nedense sürekli evde olan kardeşi ve eşi evde yok. Böyle bir olay gerçekleşiyor damadım kimseye haber vermeden polisi arıyor. Ben buradan sizin aracılığınızla suç duyurusunda bulunmak istiyorum, yetkilerle sesleniyorum; Bu iş planlanarak yapılmış kızımı o akımı vererek tek başına nasıl öldürüyor. O niye akıma kapılmadı bunun için nasıl bir plan yaptılar bunların araştırılmasını özellikle istiyorum."
nbsp;Kızının öldürülmeden önce bazı hadiselerin yaşandığını söyleyen Hamit Saz, "Damadımın kardeşi onlardan borç para ve kızımın altınlarını istiyordu. Bu nedenle aralarında bir sorun oluşmuştu. Bu davanın peşini asla bırakmayacağız. Kadınların şiddete uğramasına zaten ailecek karşıydık. Böylesi bir olay başımıza geldi. Biz bu işin peşini asla bırakmayacağız. Deli taklidi yaparak cezadan kurtulmaya çalışıyor. Onun ceza almasını istiyorum" dedi.
Yeni doğum yapan eşini şakaklarına elektrik vererek öldürdü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...