Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer çalımı

Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer çalımı

SPOR Haberleri

Uzun süredir ismi Galatasaray ile anılan Veysel Sarı için Fenerbahçe'nin de devreye girdiği iddia ediliyor.

Ara transferin sessiz takımı F.Bahçe gündeme damgasını vuracak bir atağa kalktı. Sarı lacivertli ekibin hedefindeki oyuncu Veysel Sarı olurken, bu futbolcuyla G.Saray'ın haftalardır yakından ilgilenmesi transfer hamlesini ilginç kılıyor. F.Bahçe, Eskişehir'in sözleşme yenilemediği gerekçesiyle kadro dışı bıraktığı Veysel Sarı için cazip bir teklifte bulundu. Sarı Kanaryalar, Eskişehirspor'un 25 yaşındaki futbolcu için istediği 800 bin euro'luk bonservis bedelini ödemeyi kabul etti. nbsp;


CİMBOM'DA ENDİŞE VAR
Bu flaş gelişme Galatasaray cephesinde endişeye neden oldu. Daha önce Eskişehir'in istediği 800 bin euro'luk rakamı kabul etmeyen Cimbom'un, başarılı sağ bek için yeni bir teklif hazırlaması bekleniyor. Diğer yandan Eskişehir'den 800 bin TL alacağı olan Veysel'in serbest kalması da gündemde. Es-Es eğer devre arası transfer sezonunun bitiş tarihi olan 3 Şubat'a kadar alacaklarını ödemezse, Veysel Sarı serbest kalacak. Ara transferin gözde ismi Veysel'le bir ara Beşiktaş da ilgilenmişti. (Fotomaç)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...