Süper Lig sessiz başladı

Süper Lig sessiz başladı

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonunun ikinci yarısı dün oynanan Kasımpaşa-Kardemir Karabükspor karşılaşmasıyla start aldı.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Kasımpaşa'nın cezası nedeniyle kadın ve çocuk taraftarlar önünde oynanan maç 0-0 eşitlikle sonuçlandı. İlk yarısı tatsız ve heyecansız geçen mücadelenin akılda kalan tek pozisyonu 44'te yaşandı. Karabük atağında Sow'un yay üzerinden yaptığı vuruşta Isaksson meşin yuvarlağı son anda kurtardı. Hamroun, tekrar içeri çevirdi ancak bu top fazla tehlikeli değildi. nbsp;


DAHA HAREKETLİ GEÇTİ nbsp;
Maçın ikinci yarısı biraz daha hareketliydi ancak bu bölümde de gol çıkmadı. 46'da Babel'in ortasına Yalçın kafayı vurdu, top yandan dışarı gitti. 67'de Babel'in şutunu Watermann kornere çeldi. 77'de İshak'ın şutu az farkla oyun alanını terk etti. 84'te ise İshak gole çok yaklaştı ancak Isaksson, gollük pozisyonda topu çeldi. 90 dakika 0-0 eşitlikle sonuçlanırken Kasımpaşa ve Karabük puanları paylaştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...