Solu açın Telles geliyor

Solu açın Telles geliyor

SPOR Haberleri

'Defans oyuncusu gibi gözüksem de hücuma katılmayı ve kaleye şut çekmeyi seviyorum. Her iki yönlü oynayıp, takımı başarıya taşımak istiyorum'

Ara transferde Gremio'dan transfer edilen sol bek Alex Telles dün ilk kez idmana çıkarak Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini ve takım arkadaşlarıyla tanıştı. Antrenman sonrası konuşan Brezilyalı futbolcu, "Oyun karakterime baktığımız zaman sol bekteyim ama ofansif yardım hoşuma gidiyor. Bindirmeyi, kaleye şut çekmeyi seviyorum. Ofansif yönüm ağır basıyor ama geçen sezon da defansif yönümü geliştirdim. Hocam bana taktiksel anlamda neler yapmam gerektiğini de söyledi. Taraftarlar hem ofansif hem defansif anlamda takıma yardım etmek isteyen bir Telles izleyecekler" diye konuştu. Yeni transfer Alex, "Herkes beni en iyi şekilde karşıladı. Mancini'ye de teşekkür etmek istiyorum. Buraya gelmemde çok etkiliydi. Onun beni istemesi, buraya gelmemdeki en büyük sebeplerden biriydi. Kendimi evimde hissediyorum. Ben de bu güveni boşa çıkarmamak için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.Sambacı, "Galatasaray, Avrupa'da tanınan bir takım. Çok iyi bir takıma geldiğimi düşünüyorum. Hem Melo hem Taffarel, Brezilya'da idol olmuş isimler. Onların burada olması hem adaptasyon için güven veriyor, hem beni rahatlatıyor. Melo bana çok yardımcı oldu. Fenerbahçe-Galatasaray derbisi ile ilgili bilgim var. Bu önemli karşılaşmalar Brezilya'da yakından takip ediliyor. Ülkemde derbilere alışık bir futbolcuyum. Mutlaka o maçta da formamı en iyi şekilde terletip iyi bir performans ortaya koymak istiyorum" diye konuştu. Alex, "En önemli rüyam gerçekleşti. Ama diğer rüyam da Brezilya Milli Takımı'nda oynamak. Buradaki formumla milli takım formasına kavuşacağım" diyerek sözlerini tamamladı. Bu arada Alex Telles lisansı yetişmediği için Gaziantepspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. nbsp;BAHADIR ÇOKİŞLER/TÜRKİYE GAZETESİ


Düren: Etik değil ama buna karışmayız
Galatasaray'ın Bruma'yı Gaziantepspor'a kiralaması sonrasında TFF Basın Sözcüsü Mete Düren açıklamalarda bulundu. Düren, "Kiralama konusunda bize gelen bir başvuru yok. Kapımız çalınırsa bu hususun etik olmadığı kanaatini taşımakla birlikte, iki kulüp ve oyuncunun anlaşması durumunda TFF'nin müdahil olmasını gerektiren bir husus bulunmamaktadır" dedi.
Sedat Doğan: Biz


Federasyon basmayız
Galatasaraylı yönetici Sedat Doğan, Başkan Ünal Aysal ile TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in önceki gün bir araya gelmesinin ardından twitter hesabından açıklamada bulundu. Sedat Doğan, "Galatasaray Başkanı, TFF Başkanına sorunları ve şikayetlerini erkekçe söylemiştir. Bu Galatasaray tarzıdır. Biz Federasyon basmayız!" ifadelerini kullandı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...