Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'ye sürpriz teklif ve psikolojik çöküntü

Fenerbahçe'ye sürpriz teklif ve psikolojik çöküntü

SPOR Haberleri

Yargıtay kararının ardından olağanüstü günler geçiren Fenerbahçe'de sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı.

Sloven yıldızın menajeri, Kampl'e İngiltere ve Almanya'dan ciddi teklifler olduğunu belirtip, "Sezon sonu transfer etmeniz zorlaşabilir. Ön protokol yaparsak iş kolaylaşmış olur" dedi. nbsp;Sarı-lacivertlilerin 1 yıldır takip ettirdiği Kevin Kampl'ın menajeri Michael Ruhnau İstanbul'a gelip, F.Bahçeli yöneticilere Kampl transferinde hangi aşamada olduklarını sordu. Yönetim yabancı fazlalığı nedeniyle devre arasında transfer yapamayacaklarını belirtip "Yobo'nun elden çıkarılması durumunda Kampl transferini düşünebiliriz" dediler.
SALZBURG'LA KATAR'DA KAMPTA
Kampl'ın menajeri ise "Transfer sezon sonuna kalırsa, oyuncunun Almanya ve İngiltere'den çok ciddi teklifleri var. Bu nedenle Türkiye'ye gelmesi zorlaşabilir. Şimdiden sezon sonu için protokol yapalım" önerisini sundu. Ancak yöneticiler, Yobo'yu elden çıkarmadan böyle bir protokol yapmayacaklarını dile getirdiler. Salzburg takımıyla Katar'da kampta olan Kampl'ın Fenerbahçe'yi çok istediği ve devre arası transferinin gerçekleşmeyeceğini öğrenmesinin ardından psikolojik çöküntü yaşadığı ifade edildi.
12 MİLYON EURO'YA SERBEST KALIR
Sezon başında Fenerbahçe'ye karşı iki maç oynayan ve Şükrü Saracoğlu atmosferinden çok etkilenen Sloven yıldızın, Avusturya kulübüne "Beni 1 yıldır takip ediyorlar. Böylesine ciddi yaklaşan ve beni çok isteyen bir kulübe gitmek istiyorum" dediği öğrenildi. Kampl'ın daha önceki sözleşmesinde serbest kalma maddesinin bulunmadığı, sözleşmesine bu maddeyi koydurmak için kontrat yenilediği de ifade edildi. Kampl'ın 12 milyon Euro'luk serbest kalma maddesinin bulunduğu belirtildi.
KARTAL KEŞFETTİ
Fenerbahçe Aykut Kocaman döneminden bu yana 24 yaşındaki Sloven oyuncuyu takip ettiriyor. Kampl, Fenerbahçe yardımcı antrenörü İsmail Kartal'ın keşfettiği bir isim. Sarı-lacivertliler, geçen sezon devre arasında da Kampl için Salzburg'a teklifte bulunmuş, ancak 5 milyon Euro'luk bedel düşük bulunduğu için reddedilmişti. (sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...