Galatasaray, ikinci yarıda galibiyet istiyor

/ Kaynak: AA
Galatasaray, ikinci yarıda galibiyet istiyor

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının ilk haftasında yarın deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak.

Kamil Ocak Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem İlker Meral yönetecek. Devre arasına lider Fenerbahçe'nin 8 puan gerisinde giren "Cim Bom", ligin ikinci yarısına Gaziantepspor galibiyetiyle başlamak istiyor.
İlk yarının son haftalarında göreve gelen teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde çıkışa geçen rakibi önünde kazanmayı amaçlayan sarı-kırmızılıların, Fenerbahçe'nin kendi evinde oynayacağı haftada puan kaybına tahammülü yok.
Galatasaray'da, Elazığspor ile yapılan Ziraat Türkiye Kupası maçında kırmızı kart gören Burak Yılmaz cezası nedeniyle Gaziantepspor maçında oynayamayacak. Sezonu kapatan Bruma ve Aydın Yılmaz'ın yanı sıra, sakatlıkları bulunan Gökhan Zan ve Hamit Altıntop da karşılaşmada süre alamayacak. Sarı-kırmızılılarda, ilk yarıyı üçer sarı kartla kapatan Selçuk İnan, Felipe Melo, Didier Drogba ve Aurelien Chedjou, Gaziantepspor müsabakasında sarı kart görmeleri halinde 19. haftadaki Bursaspor maçı için cezalı duruma düşecek. İki takım arasında ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan müsabakayı Galatasaray, Burak Yılmaz ve Wesley Sneijder'in golleriyle 2-1 kazanmıştı.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...