Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

FIrst Lady ihaneti affetmedi, sarayı yıktı!

FIrst Lady ihaneti affetmedi, sarayı yıktı!

YAŞAM Haberleri

Fransa Cumhurbaşkanının sevgilisi Valerie'nin Elysee Sarayı'ndaki tarihî eserleri kırdığı iddia edildi. Zararın 3 milyon euroyu geçtiği belirtiliyor.

Fransa Cumhurbaşkanı Francois Hollande tarafından aldatıldığını öğrenince Valerie Trierweiler'in sinir krizi geçirdiği ve Elysee Sarayı'nda milyonlarca euroluk zarara yol açtığı bildirildi. Fransız medyası, Hollande'ın aktris Julie Gayet'le gizli ilişkisinin ortaya çıkmasıyla First Lady Trierweiler'in kendisini kaybettiğini ve saraydaki ofisinde milli hazine durumunda, çoğu tarihi eseri kırıp dökmeye başladığını bildirdi. Kırılan paha biçilmez eşyalardan birinin de XVI. Louis hanedanına ait, 200 seneden fazla bir geçmişi olan porselen vazonun da olduğu kaydedildi. Bu şekilde 3 milyon euro zarar meydana geldiği ifade edildi. Haberlerin yayılması üzerine saraydaki mobilyalardan sorumlu Mobilier National kurumu, iddiaları yalanladı. Trierweiler, ihanetin ortaya çıkması sonrasında bir hafta hastanede tedavi görmüştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...