Manuel Fernandes'in formasını Fenerbahçeliler aldı

/ Kaynak: AA
Manuel Fernandes'in formasını Fenerbahçeliler aldı

SPOR Haberleri  / AA

Fernandes ve vatandaşı Hugo Almeida'nın siyah-beyazlı kulübün USA derneği tarafından düzenlenen gecede açık artırmaya sunulan formalarını F.Bahçeliler aldı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş USA derneği tarafından New York Roosevelt otelde düzenlenen baloya katıldı. Geceye başkan Orman'ın açıklamalarının yanı sıra ilginç bir olay damga vurdu. nbsp;Gecede bazı futbolcuların imzaladığı formalar da açık artırmayla satışa çıkarıldı. Gökhan Töre ve Olcay Şahan'ın imzaladığı formalar 2 bin 500'er dolar, Almeida'nınki 2 bin 250, Oğuzhan'ınki 2 bin 750, Fernandez'in imzaladığı forma ise 3 bin dolara satıldı. nbsp;Fernandes ve Almeida'nın imzaladığı formaları açık artırmada geceye konuk olarak katılan Fenerbahçe USA derneği üyelerinin satın alması dikkati çekti. nbsp;Vodafone Arena stadında oynanacak açılış maçı için satılan ikişer kişilik iki şeref tribünü bileti de 6'şar bin dolara alıcı buldu. Forma ve bilet gelirlerinin Beşiktaş USA derneğine verileceği belirtildi.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...