Sınır kapıları felç! 2 saat kimse girip çıkamadı

Sınır kapıları felç! 2 saat kimse girip çıkamadı

GÜNDEM Haberleri

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün sisteminde meydana gelen arıza nedeniyle Avrupa'ya açılan sınır kapılarında giriş-çıkışlar durdu.

Yetkililerden alınan bilgisey göre; Emniyet Genel Müdürlüğü'nün kullandığı Pol-Net Bilişim Ağı Sistemi, sabaha karşı 4 sıralarında arıza yaptı. nbsp;Arıza nedeniyle, Edirne'deki sınır kapılarında yoğunluk yaşandı. nbsp;Kapıkule Sınır Kapısı'nda yurtdışına çıkacak araçlar metrelerce kuyruk oluşturdu. nbsp;Yunanistan'a açılan İpsala ve Pazarkule sınır kapıları ile Bulgaristan'a açılan Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda da araç yoğunluğu oluştu. nbsp;Sınır kapıları önünde uzun süredir bekleyen vatandaşlar, zaman zaman korna çalarak duruma tepki gösterdi. nbsp;Arızanın ne kadar devam edeceği konusunda bir bilgi olmadığını ifade eden Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, giriş çıkışların sağlanması amacıyla hudut kapılarındaki polis memurların kayıtları manuel olarak tuttuklarını belirtti. nbsp;Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçın da arızanın giderilmesi için uğraş verildiğini belirtti. nbsp;Yalçın, arıza nedeniyle oluşan yoğunluğu, arızanın sona ermesinin ardından kısa sürede gidereceklerini kaydetti. nbsp;Arıza nedeniyle giriş çıkış yapamayan İlknur Hacısalihoğlu ise Bulgaristan'a gitmek için sınır kapısına geldiğini ancak giriş çıkışların neden durduğu konusunda bilgisinin olmadığını söyledi. nbsp;(ajanslar)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...