Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Li Na, Avustralya Açık'ta zafere ulaştı

/ Kaynak: AA
Li Na, Avustralya Açık'ta zafere ulaştı

SPOR Haberleri  / AA

Çinli tenisçi Li Na, Avustralya Açık Tenis Turnuvası tek kadınlar finalinde Slovak Dominika Cibulkova'yı 2-0 yenerek şampiyon oldu

Sezonun ilk "grand slam" tenis turnuvası Avustralya Açık'ta, tek kadınlar finalinde dünya 4 numarası Li Na, 20 numaralı seribaşı Dominika Cibulkova'yı 7-6 ve 6-0'lık setlerle 2-0 yenerek zafere ulaştı. Melbourne'deki Rod Laver Arena'da oynanan tek kadınlar final karşılaşmasına rakibinin servisini kırarak başlayan Li Na, "tie-break"e uzayan ilk setten 7-6 galip ayrılarak 1-0 öne geçti. Büyük çekişmeye sahne olan ve 70 dakika süren ilk seti kaybettikten sonra direnci düşen Cibulkova, ikinci sette rakibine direnemedi. İkinci sette kortun tek hakimi olan Çinli tenisçi, 27 dakika süren seti 6-0, maçı da 2-0 kazanarak Avustralya Açık tek kadınlarda şampiyonluğa ulaştı. Li Na böylece, kariyerinin ikinci "grand slam" zaferini elde ederken, Avustralya Açık'taki ilk şampiyonluğunu kazanmış oldu. 31 yaşındaki tenisçi daha önce 2011 yılında Fransa Açık Tenis Turnuvası'nda birinciliğe uzanmıştı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...