Eşine elektrik veren cani koca tutuklandı

/ Kaynak: DHA
Eşine elektrik veren cani koca tutuklandı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Diyarbakır'da yeni doğum yapan eşininşakalarına elektrik akımı verip öldüren 29 yaşındaki Veysi Turan tutuklandı. Bebek ise koruma altına alındı.

Diyarbakır'da yeni doğum yapan eşi 33 yaşındaki Mübarek Turan'ın şakalarına elektrik akımı verip öldürdükten sonra polisi arayarak "Cinler emretti öldürdüm" diyen 29 yaşındaki Veysi Turan tutuklandı. Öldürülen Mübarek Turan'ın 5 günlük kız bebeği ise koruma altına alınması için Diyarbakır Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne verildi. nbsp;Merkez Kayapınar İlçesi Huzurevleri Mahallesinde yaşayan Veysi Turan, önceki gece iddiaya göre yeni doğum yapmış eşi Mübarek Turan'a elektrik akımı vererek öldürdü. Üçlü prizin ucunu keserek diğer ucunu uyuyan eşinin şakaklarına dayayarak öldüren Veysi Turan olay sonrası polisi arayarak, eşini öldürmesini cinlerin emrettiğini söyledi. Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu tamamlandıktan sonra dün akşam adliyeye sevk edilen Turan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
BEBEK KORUMA ALTINA ALINDI
Kocası tarafından öldürülen Mübarek Turan'ın öldürülmeden 5 gün önce bir hastanede sezaryenle dünyaya getirdiği bebeğinin ise polis tarafından Diyarbakır Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne teslim edildiği öğrenildi. Çiftin ilk çocukları olan ve adı öğrenilemeyen 4 yaşındaki kız çocuğunun ise olay sonrası Veysi Turan'ın yakınları tarafından alındığı öğrenilirken, öldürülen Mübarek Turan'ın babası Hamit Saz, torununun nerede olduğunu bilmediklerini, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne verilen bebek ile 4 yaşındaki torununun kendilerine verilmesini istedi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...