Alex Telles'ten Mancini'ye hediye

Alex Telles'ten Mancini'ye hediye

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın yeni transferi Alex Telles, Roberto Mancini ve Claudio Taffarel'e üzerinde isimlerinin yazdığı birer Gremio forması hediye etti.

Galatasaray'ın Gremio'dan transferi Alex Telles'in, İstanbul'a gelirken, sarı-kırmızılılarda hocası olan 2 isme de hediye getirdiği ortaya çıktı. 21 yaşındaki genç sol bek, Roberto Mancini ve Claudio Taffarel'e, üzerinde isimlerinin yazdığı birer 10 numaralı Gremio forması hediye etti. Menajeri Fernando Otto ve formalar ile birlikte iki ismi yanına alarak poz veren Telles'in bu kareleri Brezilya basınına da yansıdı.


TAFFAREL BREZİLYALILARI ŞAŞIRTTI!..
Internacional'in eski efsanelerinden olan Taffarel'in Gremio forması tutması dikkat çekerken, Brezilyalı antrenöre konu ile ilgili görüşleri de soruldu. Taffarel, Brezilya basınına, "Ben tabii ki Internacional'i tutuyorum, ancak Alex'in bu kibarlığını da reddedemezdim. Ama yine de gördüğünüz gibi giymedim" ifadelerini kullandı. İki ismin hediyeleri için Galatasaray'ın yeni Sambacı'sına teşekkür ettiği de kaydedildi. (sporx)






UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...