Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe, Vakıfbank'ın 73 maçlık serisine son verdi

/ Kaynak: AA
Fenerbahçe, Vakıfbank'ın 73 maçlık serisine son verdi

SPOR Haberleri  / AA

VakıfBank'ı 3-0 yenen Fenerbahçe, rakibinin resmi müsabakalardaki 73 maçlık galibiyet serisini sonlandırdı

Fenerbahçe, seriyi bitirdi! Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nde sarı-lacivertliler, konuk ettiği Vakıfbank'ı 3-0 mağlup etti ve rakibinin 73 maçlık rekor serisini sonlandırdı. Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nde Fenerbahçe ile Vakıfbank karşılaştı. Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı 3-0 kazanan sar-lacivertliler, rakibinin 73 maçlık galibiyet serisini bitirdi. Karşılaşmanın ilk seti 25-22 alan Fenerbahçe, ikinci seti de aynı skorla kazandı ve setlerde durumu 2-0 yaptı.
Maçın üçüncü setinde de üstün olan taraf sarı-lacivertlilerdi. İlk teknik molaya 8-7 önde giren Fenerbahçe, setin ilerleyen dakikalarında farkı daha da açtı ve karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Sarı-lacivertliler elde ettikleri bu galibiyetle Vakıfbank'ın 73. maçlıkgalibiyet serisini sonlandırdı. Vakıfbank en son 11 Mayıs 2012 tarihinde Eczacıbaşı Vitra'ya mağlup olmuştu.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...