Gençlerbirliği: 3 Çaykur Rizespor: 1 (Maç sonucu)

Gençlerbirliği: 3 Çaykur Rizespor: 1 (Maç sonucu)

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor'u ilk yarısı 0-0 sona eren maçta 3-1 mağlup etti.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmada Gençlerbirliği'ne galibiyeti getiren goller 48'de Oktay Delibalta, 63'te Jimmy Durmaz ve 69. dakikada Kulusic'ten geldi. Ç.Rize'nin tek sayısını ise 71. dakikada Engin Baytar, penaltıdan kaydetti. Engin, golden sonra ciddi sakatlık geçiren iki eski takım arkadaşı Aydın Yılmaz ve Bruma'yı unutmadı ve onlar için hazırladığı tişörtü gösterdi. Bu sonucun ardından Gençlerbirliği, puanını 24'e yükseltti. Ç.Rize 16 puanda kaldı.


MAÇTAN DAKİKALAR nbsp;İLK YARI:
Spor Toto Süper Lig'deki Gençlerbirliği-Çaykur Rizespor nbsp;maçının ilk yarısı 0-0 sona erdi. Karşılaşmada ilk gol tehlikesini 20. dakikada Çaykur Rizespor oluşturdu. nbsp;Tameemi'nin, Gençlerbirliği ceza alanının sağ çaprazından serbest vuruştan sert nbsp;şutunda kaleci Dahlin, topu kale direğinin dibinde yatarak son anda tokatladı. 23. dakikada Kweuke, meşin yuvarlağı uygun durumdaki Abdi'ye verdi. Bu nbsp;futbolcunun kaleci Dahlin ile karşı karşıya pozisyonda yaptığı vuruşta top, kale nbsp;direğinin yanından auta gitti. Maçın 29. dakikasında hakem Hüseyin Göçek, sakatlanarak, devam nbsp;edemedi. Bu dakikadan itibaren Göçek, karşılaşmada 4. hakem olarak görev nbsp;yaparken, maçı Deniz Ateş Bitnel yönetti. 40. dakikada Jimmy Durmaz'ın kullandığı korner atışında ceza alanında nbsp;iyi yükselen Stancu'nun kafa vuruşunda meşin yuvarlak, az farkla kale direğinin yanından auta çıktı. Maçın ilk yarısı golsüz tamamlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...