Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emir Berke Zincidi dizi setinde fenalaştı!

Emir Berke Zincidi dizi setinde fenalaştı!

MAGAZİN Haberleri

'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisinin Osman'ı Emir Berke Zincidi rol aldığı' Küçük Ağa'nın setinde ateşi çıktı fenalaştı.

İlk bölümü 28 ocak'ta Kanal D ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan Küçük Ağa dizisinde önceki gün yürekler ağza geldi. Başrollerini Zeki Alasya, Sarp Levendoğlu, Birce Akalay'ın paylaştığı 'Küçük Ağa' dizisinde anne ve babasını boşanmaktan vazgeçirmek için her türlü yola başvuran yaramaz bir çocuğu canlandıran Emir Berke Zincidi rol aldığı sette ateşi çıkınca hastaneye kaldırıldı. Hemen Maslak Acıbadem Hastanesi'ne getirilen küçük oyuncu, hemen Acil Servis'te müdahaleye alındı.


SETTE ATEŞİ ÇIKMIŞ
Ateşi çıkan ve fenalaşan Zincidi'yi hastanede ilk ziyaret edenler ise rol aldığı dizide anne ve babasını canlandıran Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu oldu. Hastanenin Acil Servisi'nde objektiflere takılan oyunculardan Levendoğlu, "Emir'i hastalandığı için buraya getirdik. Sette ateşi çıkmış" diye konuşurken, Birce Akalay'ın ise yüzünü çevirip gizlemeye çalışması dikkat çekti. SÖZCÜ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...