Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor Beşiktaş maçı muhtemel 11'leri

Trabzonspor Beşiktaş maçı muhtemel 11'leri

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Trabzonspor, evinde Beşiktaş'ı konuk edecek.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Trabzonspor, evinde Beşiktaş'ı konuk edecek. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak olan mücadeleyi hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Onun yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Serkan Ok yapacak. Maçın 4. hakemi ise Volkan Narinç. Saat 19:00'da başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak olan mücadeleyi dilerseniz Sporx Canlı Anlatım Servisi farkıyla da anban takip edebilirsiniz.
TRABZONSPOR EVİNDE ÜSTÜN
Trabzonspor, evinde yaptığı lig maçlarında rakibine karşı galibiyet sayısında büyük üstünlük kurdu. İki takım şimdiye dek lig maçlarında Trabzon'da 39 kez karşı karşıya gelirken, Trabzonspor 21, Beşiktaş ise 10 kez sahadan galip ayrıldı. Taraflar 8 maçta ise eşitliği bozamadı. Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki lig maçlarında Trabzonspor 56, Beşiktaş ise 44 gol attı. Öte yandan, iki takım arasında 2005-2006 sezonunda Trabzon'da yapılması gereken lig maçı, bordo-mavili takımın cezası nedeniyle İzmir'de oynandı ve ve Beşiktaş 2-1 galip geldi.
4 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA
Beşiktaş'ta zorlu Trabzonspor maçı öncesinde 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Siyah-beyazlılarda 3'er sarı kartları olan Olcay Şahan, Veli Kavlak, Necip Uysal ve Manuel Fernandes, Trabzonspor maçında sarı kart görmeleri halinde, 19. haftada İstanbul'da oynanacak Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.
TOLGA, AVNİ AKER'DE İLK KEZ RAKİP
Trabzonspor-Beşiktaş mücadelesi, siyah-beyazlı takımın tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin için ayrı bir anlam taşıyor. Milli kaleci, altyapısından yetiştiği ve yıllarca kaptanlığını yaptığı Trabzonspor'a karşı, Hüseyin Avni Aker Stadı'na ilk kez rakip olarak çıkacak.


MUHTEMEL 11'LER
TRABZONSPOR
Onur
Aykut D. nbsp;
Mustafa nbsp;
Kadir nbsp;
Bosingwa
Zokora
Yusuf
Olcan
Adrian
Malouda
Henrique
BEŞİKTAŞ
Tolga
Ersan
Franco
Motta
Atiba
Veli
Oğuzhan
Fernandes
Olcay
Gökhan
Almeida
Saat: 19.00
Hakem: Yunus Yıldırım
Stat: Avni Aker
Yayın: Lig TV
KARTAL DEPLASMANDA ATIYOR
Beşiktaş ligin ilk yarısında deplasmanda 8 maça çıkarken (Kasımpaşa maçı dahil değil) rakiplerine toplam 17 gol atmıştı. Beşiktaş böylece ilk yarıda deplasmanda en golcü takım olmuştu. Beşiktaş bu sezon deplasmanda oynadığı 5 maçta rakiplerine üç ve üzerinde gol atmayı başardı.
DEPLASMAN FOBİSİ
Trabzonspor son 2 sezonda ezeli rakipleriyle oynadığı maçlarda galibiyet alamadı. Trabzonspor geçen sezon sahasında Galatasaray ve Beşiktaş ile 0-0, Beşiktaş ile deplasmanda 1-1 berabere kalırken sahasında Fenerbahçe'ye 3-0 kaybetmiş deplasmanda ise 0-0 berabere kalmıştı. Trabzonspor son haftada deplasmanda Galatasaray'a 2-0 mağlup olduktan sonra Ziraat Türkiye Kupası final maçında da Fenerbahçe'ye 1-0 kaybetmişti. Trabzonspor bu sezonda ilk lig maçında ezeli rakiplerinden Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldu, Fenerbahçe karşısında deplasmanda 0-0 berabere kaldı ve Galatasaray'a deplasmanda 2-1 kaybetti. Trabzonspor bu 10 maçta sadece 2 gol kaydetti.
OLCAN FAKTÖRÜ
Süper Lig'in ilk yarısında takımının oynadığı tüm maçlarda 90 dakika oynayan 12 isim oldu. Bursaspor kalecisi Frey ve savunma oyuncusu Taiwo, Eskişehirspor kalecisi Boffin, Karabükspor kalecisi Waterman ve savunma oyuncusu Mabiala, T.Konyaspor kalecisi Itandje, Trabzonspor orta saha oyuncusu Olcan Adın, K.Erciyesspor kalecisi Jorgacevic ve savunma oyuncusu Cem Can, Ç.Rizespor savunma oyuncuları Koray Altınay ve Viera ile orta sahada oyuncusu Sylvestre 17 maçın tamamında 90 dakika sahada kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...