Fransa'da 'first lady' krizi bugün çözülüyor mu?

/ Kaynak: AA
Fransa'da 'first lady' krizi bugün çözülüyor mu?

DÜNYA Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Hollande ve Valerie Trierweiller arasındaki ilişkinin resmen bitişinin bugün ilan edileceği iddia edildi. Elysée Sarayı iddiayı yalanladı.

Fransa'da Cumhurbaşkanı François Hollande ile first lady Valerie Trierweiller arasındaki ilişkinin resmen bitişinin bugün ilan edileceği iddia edildi. Cumhurbaşkanlığı Sarayı ise bu konuda bugün bir resmi açıklama yapılmayacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı Sarayı kaynakları, bununla birlikte resmi açıklama olmaksızın Hollande'ın ayrılıkla ilgili bir açıklama yapıp yapmayacağı konusunda ise bilgi vermekten kaçındı. Journal du Dimanche gazetesinin internet sitesinden yer alan haberde, Trierweiller'in pazar günü Hindistan'a yapacağı yoluculuk öncesi tarafların bugün içinde resmi bir açıklama yaparak ilişkinin bittiğini açıklayacakları iddia edilmişti. Yine aynı haberde, perşembe günü Hollanda ve Trieweiller'in kahvaltıda bir araya gelerek, ayrılık şeklinin açıklanması ve diğer ayrıntılar üzerine son değerlendirmeyi yaptıkları bildirilmişti. Hollande'ın kendisinden 18 yaş küçük sinema oyuncusuyla yaşadığı aşk, son iki haftadır kamuoyunda geniş yankı uyandırıyor. Son anketlere göre, yeni sevgilinin ortaya çıkmasının ardından Hollande'ın popülaritesi yüzde 26'dan yüzde 31'e çıktı. Hollande'ın, oyuncu Julie Gayet ile ilişkisinin haftalık Fransız magazin dergisi Closer tarafından ortaya çıkartılmasından sonra fenalaşan first lady Valerie Trierweiller, hastaneye kaldırılmış ve yaklaşık bir haftalık tedaviden sonra taburcu edilmişti. Fransız dergisi, önceki hafta çıkan sayısında, "François Hollande ve Julie Gayet-Cumhurbaşkanının gizli aşkı" başlığını atarak, 59 yaşındaki Hollande'la 48 yaşındaki Gayet arasındaki gönül ilişkisiyle ilgili 7 sayfalık bir haber yayımlamıştı.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...