Hacıosmanoğlu: "Temiz Türk futbolu namus davamızdır."

/ Kaynak: İHA
Hacıosmanoğlu: "Temiz Türk futbolu namus davamızdır."

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu: "Teneke parçası kupanın peşinde değiliz, adaletin temiz futbolun peşindeyiz, yürüyüşümüz temiz Türk futbolu adınadır".

Trabzonspor taraftarları, "Haksızlığa karşı tek yürek haydi Trabzon" sloganıyla bugün Atatürk Meydanı'nda toplanarak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Trabzon Bölge Müdürlüğü'ne yürüdü. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim kurulu ve beraberindekiler TFF Trabzon Bölge Müdürlüğü kapısına Trabzonspor'un 2010-11 sezonunun kaşkolunu astılar. nbsp;Yargıtay'ın verdiği 2011-2012 sezonu ile ilgili son şike kararı sonrasında hafta içinde taraftar derneklerinin önderliğinde örgütlenen on binlerce bordo-mavili taraftar bugün saat 14.00'da Atatürk Meydanı'nda toplanarak TFF Trabzon Bölge Müdürlüğü'ne doğru yürüyüşe geçti. Yürüşün ilerleyen bölümlerinde Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim kurulu ve beraberindekilerin katılmasıyla birlikte bordo-mavili taraftarların coşkusu daha da arttı. Yürüyüş boyunca Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım aleyhinde sloganlar atıldı. Takımları lehine de tezahüratlarda bulunan taraftarlara, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu bir aracın üzerine çıkarak seslendi. nbsp;
İBRAHİM HACIOSMANOĞLU: "TENEKE PARÇASI KUPANIN PEŞİNDE DEĞİLİZ. ADALETİN, TEMİZ TÜRK FUTBOLUNUN PEŞİNDEYİZ" nbsp;
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu burada yaptığı konuşmada, şampiyonlukların sahada alın teriyle kazanılmasını isteyen insanlarla dolu olduğunu söyleyerek, "Bu dava her Trabzonsporlunun, her Trabzonspor sevdalısının namus davasıdır. Trabzonspor sevdalılarının bu yörenin insanının namusuna ne kadar düşkün olduğunu bütün dünya bilir. Bizim tek istediğimiz, adaletin tecelli etmesidir. Teneke parçası kupanın peşinde değiliz. Ama Türk futbolunu kirleten, kirli ellerin direncini kırmak istiyorsak. Futbolun namuslu paydaşlarıyla beraber, onları Türk futbolundan atmalıyız. 3 Temmuz günü bunu gerçekleştiremedik. Biz dönem dönem sessiz kaldık. Dönem dönem söylemlerimiz oldu. Namuslu insanların eylemlerini dikkate almayanlar bundan sonra Türk futbolunda adaletin tecelli edilmesi için hukuk kuralları içerisinde hak aramanın nasıl olduğunu nasıl olduğunu tüm dünyaya ve Türkiye'ye göstermenin zamanı geldi. Bizim bundan sonraki yol haritamız sadece teneke parçası kupa değil, Türk futboluna adil, adaletli gelecek nesillere temiz Türk futbolu adına yürüyüşümüzdür. Bu bizim namus davamızdır. Bu yolda gazanız mübarek olsun" şeklinde konuştu.
İbrahim Hacıosmanoğlu, konuşmasının ardından araçtan inerek yürüyüşe katıldı. Kalabalık arasında sevgi gösterilerine maruz kalan Hacıosmanoğlu, taraftarların arısında güçlükle yürüdü. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Trabzon Bölge Müdürlüğü'ne yaklaştıkça seslerini yükselten taraftarlar, Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören'e tepkilerini dile getirdiler. TFF binasının önüne gelmesiyle birlikte; Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim kurulu ve beraberindekiler TFF binası kapısına Trabzonspor'un 2010-11 sezonunun kaşkolunu astılar. Daha sonra kalabalık olaysız bir şekilde dağılırken, emniyet güçlerinin ise TFF binasında geniş güvenlik önlemi aldığı gözlendi. nbsp;


TRABZON'DAKİ YÜRÜYÜŞÜN TÜM DETAYLARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...