Perihan Savaş, eşiyle ilgili bilinmeyen gerçeği açıkladı

Perihan Savaş, eşiyle ilgili bilinmeyen gerçeği açıkladı

MAGAZİN Haberleri

Perihan Savaş, katışdığı bir televizyon programında çocukluğu, sanat hayatı, ailesi ve özel hayatı ile ilgili soruları yanıtladı.

A Haber'de İclal Aydın'ın sunduğu Yaşasın Haftasonu Perihan Savaş'ı konuk etti. Çocukluğu, sanat hayatı, ailesi ve özel hayatı ile ilgili soruları yanıtlayan Perihan Savaş, İlahi adalete olan inancını dile getirerek; "İlahi adalete inancım var. İnanıyorum. Hep ona inandım zaten." dedi.

Eşi Yılmaz Zafer hastalandıktan sonra velayetini alan Perihan Savaş o günleri ise şöyle anlattı: "Mahkemeye çıktığımda hakim bana "bunun ne demek olduğunu biliyor musun?" dedi "biliyorum" dedim. Bu sen şu anda istediğin zaman bu adamı boşarsın hem de tek celsede dedi. Çünkü adam hasta durumu belli. "Ama velayetini alıyorsun ömrünün sonuna kadar bu adamı boşayamazsın. Başka birisine aşık olamazsın, başka birisiyle evlenemeyeceksin. Bu adam yaşadığı sürece sen bu adamdan sorumlusun" dedi. "Biliyorum" dedim. Ne yapmam gerekiyordu? İyi günde birlikteydik de, ben kötü gününde o adamı nasıl bırakabilirdim. Bana çok söylediler git bir bakım evine bırak, git bir hastaneye yatır. Hayır o bir bakımevine ya da hastaneye gittiğin zaten farkına varıyordu. Ben onu evinden koparıp oraya atamazdım ki. O eziyeti ona yapamazdım hiçbir zaman. "dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...