Trabzonspor, Avni Aker'de yenilmiyor

Trabzonspor, Avni Aker'de yenilmiyor

SPOR Haberleri

Süper Lig'de geçen sezon 17 Şubat 2013'te Fenerbahçe'ye 3-0 mağlup olan Trabzonspor, o tarihten beri Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yenilgi yüzü görmedi..

Trabzonspor, nbsp; Hüseyin Avni Aker Statyumu 'nda karşılaştığı Beşiktaş ile 1-1 berabere kalarak namağlup unvanını sürdürdü. Bordo mavililer, 17 Şubat 2013 tarihinde Fenerbahçe'ye 3-0 yenildikten sonra, söz konusu dönemde Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde kendi sahasında oynadığı 23 maçta, 17 galibiyet ve 6 beraberlik elde etti. nbsp; Hüseyin Avni Aker Statyumunda 341 gündür yenilgi almayan Karadeniz ekibi, bu maçlarda 50 gol atarken, kalesinde 17 gol gördü.

AKÇAY MAĞLUBİYET GÖRMEDİ
Trabzonspor'a, sezon başında pilot takımı 1461 Trabzon'dan gelen teknik direktör Mustafa Akçay, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yenilgi yaşamadı. Akçay yönetiminde bordo mavililer, bu sezon sahasındaki 16 maçta, 11 galibiyet, 5 nbsp; beraberlik alarak rakiplerine galibiyet yüzü göstermedi. Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarının ilk maçında Trabzonspor, Beşiktaş ile 1-1 berabere kalarak puanını 28'e yükseltti. Bordo-mavililer, bu sezon ilk yarıda nbsp; 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 27 puan toplamış ilk yarıyı 7. sırada bitirmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...