Bilic: 'Sonuç adil ve gerçekçiydi'

Bilic: 'Sonuç adil ve gerçekçiydi'

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, 'Ligin ikinci yarısı için zor bir başlangıçtı. Bu akşam ortaya çıkan sonuç adil ve gerçekçiydi' dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ise zorlu bir 90 dakika olduğunu belirterek, "Derbi niteliğinde büyük bir maç oynadık. Ligin ikinci yarısı için zor bir başlangıçtı. Bu akşam ortaya çıkan sonuç adil ve gerçekçiydi" dedi. nbsp; Trabzonsporlu futbolcu Olcan'ın iyi bir performans çıkardığını ve kendileri adına ciddi sıkıntılar yaşattığına değinen Bilic, "İki devresi itibariyle farklı bir maç oldu. Olcan, özellikle de maçın ilk 15-20 dakikalık bölümünde ciddi sıkıntılar yaşattı. O bölümü 0-0 geçmemiz bizim şansımızdı. Ondan sonra aptalca bir gol yedik ve geriye düştük. Rakip ilk yarıyı önde kapatmayı hak etti. İkinci yarı rakipten daha üstündük ve beraberlik golünü hak ettik. Beraberlik golünden sonra oyun açık bir hale geldi ve her iki takımda kazanabilirdi. Ama berabere bitti. Trabzon deplasmanı zor bir deplasman. Bu takım içeride hiç maç kaybetmedi. Nerede olursak olalım üç puan kazanmak için mücadele ediyoruz. Bu akşam ortaya çıkan sonuçta adil ve gerçekçiydi" dedi.

"MEVCUT KADROMUZDAN MEMNUNUZ"
Bilic, Necip'i stoper oynatmasıyla ilgili soruya da "Stoper, 10 numara ve kanat oyuncuları için çalışıyoruz. Bu konuda aktifiz. Kulübün finansal gerçeklerine göre hareket etmeliyiz. Buna göre çalışmaları yürütüyoruz. Bu çalışmalarla ilgili herhangi birşey ortaya çıktığında bunu paylaşıyoruz. Mevcut kadromuzdan memnunuz. Finansal bütçemize uygun oyuncu olursa takviye yaparız. Biz birbirimize bu şekilde mesaj verecek kişiler değiliz. Sahadaki oyuncular üzerinden mesaj göndermem" yanıtını verdi.

HOLOSKO: MAÇIN HAKKI BERABERLİKTİ
Beşiktaş'ın Slovak futbolcusu Holosko da bir puan aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Zor bir rakibe karşı zor bir sahada oynadık. İlk yarı rakibimiz iyi oynadı. İkinci yarı biz daha iyi oynadık. Maçın hakkının iki devredeki oyuna bakarsak beraberlik olduğunu söyleyebilirim" değerlendirmesinde bulundu.

OĞUZHAN: BERABERLİK İYİ BİR SONUÇ
Oğuzhan ise beraberliğin iyi bir sonuç olduğunu ancak son dakikalarda maçı kazanacak pozisyonlar da bulduklarını kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...