Birahanede av tüfeğiyle cinayet: 1 ölü

Birahanede av tüfeğiyle cinayet: 1 ölü

YAŞAM Haberleri

Manisa'da bir birahanede henüz bilinmeyen nedenle çıkan tartışmada 48 yaşındaki Mehmet Cura, av tüfeğiyle vurularak öldürüldü.

Manisa 'nın Salihli İlçesi'nde, bir birahanede henüz bilinmeyen nedenle çıkan tartışmada 48 yaşındaki Mehmet Cura, av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. Cinayetin ardından Süleyman K., şüpheli olarak gözaltına alındı. Eski Garaj Caddesi'ndeki bir birahanede akşam saatlerinde, Süleyman K., ile Mehmet Cura arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma başladı. Büyüyen tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Yanında bulunan av tüfeğini eline alan Süleyman K., Mehmet Cura'ya ateş açtı. Yaralanan ve kendini birahaneden dışarı atıp yardım isteyen Cura'yı görenler durumu, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekiplerince Cura, Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Cura, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mehmet Cura'nın Salihli Sanayi'sinde soğuk demir işiyle uğraştığı öğrenildi. Olayın ardından cinayet şüphelisi olarak Süleyman K., gözaltına alındı. Olayla ilgili nbsp; soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...