Juventus'un serisine Lazio engeli

Juventus'un serisine Lazio engeli

SPOR Haberleri

21.hafta mücadelesinde Lazio'ya konuk olan Juve, mücadeleyi 10 kişiyle tamamlamak zorunda kaldı ve 1-1'lik beraberlikle 1 puana razı oldu.

Karşılaşmanın 24. dakikasında penaltıya sebebiyet veren kaleci Buffon, doğrudan kırmızı kartla cezalandırıldı ve Juventus 10 kişi kaldı. 27. dakikada atışı kullanan Candreva, Buffon'un yerine kaleye geçen Storari'yi avladı ve ilk yarıyı Lazio 1-0 önde tamamladı. 10 kişilik Juventus, İspanyol golcüsü Llorente'nin 60. dakikada kaydettiği golle skora denge getirdi. Kalan bölümde skorda bir değişiklik olmadı ve taraflar sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. 12 maçlık galibiyet serisi sona eren Juventus, puanını 56 yaparken, yenilmezlik serisini 4 maça taşıyan Lazio ise puanını 28'e yükseltti.Serie A'da haftanın maçında Lazio, sahasında lider Juventus 'u konuk etti. Maçın büyük bölümünü 10 kişi oynayan Juventus ile 1-1 berabere kalan Lazio, rakibinin ligdeki 12 maçlık serisini de sonlandırdı. Mücadelenin 24. dakikasında gelişen Lazio atağında, Klose Juventus savunmasının arkasına sarktı kaleci Buffon'la karşı karşıya kaldı. Tecrübeli kaleci, Klose'yi düşürünce hakem penaltı noktasını gösterirken, Buffon'u da kırmızı kartla oyun dışına yolladı. Penaltıda topun başına geçen Antonio Candreva, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Maçın ilk devresi de Lazio'nun tek farklı üstünlüğüyle sonuçlandı. İkinci yarıda biraz daha toparlanan Juventus, 60. dakikada Fernando Llorente'nin golüyle skora 1-1'lik eşitliği getirdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında ise başka gol olmadı ve karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Bu sonucun ardından Juventus'un 12 maçlık galibiyet serisi bitti. Siyah-beyazlılar buna rağmen 56 puanlı liderliğini korurken, Lazio ise 28 puanla yoluna devam etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...