Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kocaeli'de iki kaza, 4 ölü

Kocaeli'de iki kaza, 4 ölü

YAŞAM Haberleri

Kocaeli'de aynı anda meydana gelen iki farklı kazada 4 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi de yaralandı

İlk kaza, İzmit Kandıra ilçe kara yolunun 15. kilometresinde meydana geldi. İzmit istikametine gitmekte olan İrfan Oktan idaresindeki 34 AJ 0123 plakalı otomobil, aynı yönde seyreden tomruk yüklü Ramazan Subaş idaresindeki 41 LT 018 kamyona arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle yoldan çıkan otomobilde bulunan 3 kişi araç içinde sıkıştı. Kazanın bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sıkıştığı yerden çıkartılan sürücü İrfan Okatan, ambulansla Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken araçta sıkışan Sefer Kayan ile eşi Sebahat Kayan olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine gelen Kayan ailesinin yakınları, sinir krizi geçirdi. Şahıslar güçlükle yatıştırılırken kamyon sürücüsü ve diğer araç sürücüsü ifadelerinin alınması için jandarma karakoluna götürüldü. Hayatını kaybeden Sebahat ve Sefer Kayan'ın cenazesi olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.


İKİNCİ KAZA DA 2 KİŞİ ÖLDÜ
Aynı saat içerisinde İzmit'in Kandıra ilçesi kara yolunun Karga köyü mevkiinde ikinci kaza meydana geldi. İddiaya göre, Arpalık Hisareyn köyünden düğünden dönen Mehmet Şahin idaresindeki 77 ED 199 plakalı minibüs tali yoldan ana yola kontrolsüz çıkış yapınca, Kandıra istikametine gitmekte olan İhsan Çakır idaresindeki 54 ED 754 plakalı pikap türü araçla kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle araçta bulunan şahıslar bulundukları yerde sıkıştı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekiplerin çalışması sonucu minibüste bulunan yaralılardan sürücü Mehmet Şahin ile birlikte aynı aileden Hasan, Sibel, Hülya, Uğur, Edip Hakan araçtan çıkartıldı. Araç içinde sıkıştığı yerde hayatını kaybeden Hediye Hakan'ın ise cenazesi ekipler tarafından araç içinden çıkartıldı. Diğer araçta bulunan sürücü İhsan Çakır ile yanındaki Gülsüm Çakır ve Ayşe Çakır kazayı yaralı olarak atlatırken, Yusuf Çakır ise olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 9 kişi ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken kaza nedeniyle Kandıra yolu yaklaşık 2 saat boyuca trafiğe kapatıldı. Kazada yaşamını yitiren Yusuf Çakır ile Hediye Hakan'ın cenazeleri de olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık Morgu'na kaldırıldı. Polis, her iki kazayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...