Aslan, Antep karşısında galibiyet arayacak

Aslan, Antep karşısında galibiyet arayacak

SPOR Haberleri

Galatasaray, ikinci devrenin ilk maçında Gaziantepspor karşısında galibiyet arayacak

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ikinci devreyi Gaziantepspor deplasmanında açıyor. Kamilocak Stadı'nda 19:00'da başlayacak olan karşılaşmada hakem İlker Meral düdük çalacak. Onun yardımcılıklarını Cem Satman ve Hakan Yemişken yapacak. nbsp;
BURAK CEZALI
Galatasaray'da, Elazığspor ile yapılan Ziraat Türkiye Kupası maçında kırmızı kart gören Burak Yılmaz cezası nedeniyle Gaziantepspor maçında oynayamayacak. Sezonu kapatan Bruma ve Aydın Yılmaz'ın yanı sıra, sakatlıkları bulunan Gökhan Zan ve Hamit Altıntop da karşılaşmada süre alamayacak.
ÖNEMLİ İSİMLER SINIRDA
Sarı-kırmızılılarda, ilk yarıyı üçer sarı kartla kapatan Selçuk İnan, Felipe Melo, Didier Drogba ve Aurelien Chedjou, Gaziantepspor müsabakasında sarı kart görmeleri halinde 19. haftadaki Bursaspor maçı için cezalı duruma düşecek.
MUHTEMEL 11'LER
GAZİANTEPSPOR
nbsp;Karcemarskas, Şenol, Kemal, Binya, Medunjanin, Ekrem, Turgut Doğan, Serdar, İbrahim, Mustafa, Cenk
GALATASARAY
Muslera, Chedjou, Semih, Hakan, Eboue, Melo, Selçuk, Sneijder, Emre, Umut, Drogba
Saat:19.00
Hakem: İlker Meral
Stat: Kamil Ocak
Yayın: Lig TV
G.ANTEP 4 MAÇTIR KAYIP
Gaziantepspor, Galatasaray'ı Süper Lig'de 4 maçtır yenemiyor. Rakibi karşısında ligdeki son galibiyetini 2011-2012 sezonunun ilk yarısında İstanbul'da 4-2'lik sonuçla alan kırmızı-siyahlı ekip, daha sonraki 4 maçtan 3'ünü yitirdi, birinde berabere kaldı, galip gelemedi.
ASLAN ANTEP'TE GÜRLÜYOR
Galatasaray ile Gaziantepspor, şimdiye dek Gaziantep'te 27 kez karşı karşıya geldi. "Cim Bom", deplasmanda yapılan maçlarda rakibini 14 kez yenerken, evsahibi ekip 6 kez sahadan galibiyetle ayrılabildi. Gaziantep'teki 7 maç berabere sonuçlanırken, Galatasaray 39, Gaziantepspor ise 24 gol attı. Geçen sezon Gaziantep'te yapılan maçı Galatasaray 1-0 kazandı. (Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...