Öğretmenden öldüren hata

Öğretmenden öldüren hata

YAŞAM Haberleri

Babasının mevlidine gidiyordu. Otomobiline TIR çarptı. Kızı ve oğlu yaralı kurtuldu. O ise, kemer takmadığı için camdan fırlayarak feci şekilde can verdi.

Sakarya'nın Geyve ilçesinde görevli öğretmen Ali Arşal, geçen hafta vefat eden babasının mevlid merasimine katılmak üzere, yanına iki çocuğunu alıp otomobiliyle memleketi Balıkesir'e doğru yola koyuldu. Arşal'ın kullandığı otomobile, Bursa-İzmir Çevre Yolunun Çağlayan köyü mevkisinde, aşırı hızla sollama yapmaya çalıştığı ileri sürülen Turan Doğan yönetimindeki TIR çarptı. Çarpmanın etkisiyle bir yolcu otobüsünün önüne savrulan otomobil, daha sonra bariyere sıkıştı. Fakat direksiyon başında kemer takmayan öğretmen Ali Arşal araçtan fırlayarak hayatını kaybetti. Arşal'ın 19 yaşındaki kızı ile 12 yaşındaki oğlu ise Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu arada hızını alamayan TIR'ın yolcu otobüsüne de çarpması sonucu yolcular büyük şok yaşadı. Otobüs yolcuları, olay yerine gönderilen başka bir araçla yolculuklarına devam edebildi. Kaza sonrası TIR sürücüsü gözaltına alınırken; karne tatili için yola çıkan vatandaşlar, kapanan Bursa-İzmir hattında bir saat beklemek zorunda kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...