Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Efektif golcü Emre Güral!

Efektif golcü Emre Güral!

SPOR Haberleri

Yükselişini Beşiktaş önünde de sürdüren bordo-mavili oyuncu, forma şansı bulduğu 232 dakikada 5. golünü attı

Trabzonspor'da son haftaların formda ismi Emre Güral, Beşiktaş'ı da boş geçmedi. Teknik Direktör Mustafa Akçay'ın ilk kez 11'de şans verdiği bordo-mavili futbolcu bu önemli maçta attığı golle yükselişini sürdürdü. Toplamda 232 dakika sahada kalan Emre Güral, Beşiktaş filelerini sarsarak bu sezon attığı gol sayısını 5'e çıkardı. Böylece bordo-mavili futbolcu, 50 dakikada 1 gol ortalaması yakaladı. Maç sonrası konuşan Emre, "Allahım'a şükür derbide ilk golümü attım. Hocama verdiği şans için teşekkür ediyorum. Bazı şeyler futboldan önemli. Fizyoterapistimizin babası vefat etmiş. Kendisine başsağlığı diliyorum" sözlerini kullandı. nbsp;
MUSTAFA AKÇAY: OYUNUN nbsp;HAKİMİ BİZDİK AMA...
Trabzonspor Teknik Direktörü M.Reşit Akçay maçı değerlendirirken, "Oyuna maçın büyük bölümünde hakim olan ve oyunu istediği gibi hareket ettiren anlayışla oynadık. Pozisyonlar da bulduk ancak son 5 dakika golü yemek bizi üzdü. Oyunun kalitesi, maçı istemek bizi sevindiriyor. 3 puanla başlasak farklı bir ambiyans oluşacaktı. Sevdiğinizi elde edemiyorsanız elde ettiğinizi sevmelisiniz. O nedenle 1 puana çok da üzülmüyoruz" sözlerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...