Afganistan'da patlama: 2 ölü

/ Kaynak: AA
Afganistan'da patlama: 2 ölü

DÜNYA Haberleri  / AA

Yol kenarına yerleştirilen bombanın patlaması soncu 2 polis öldü. Operasyonlarda 23 Taliban militanı yakalandı

Afganistan'ın Host vilayetinde yol kenarına yerleştirilen bombanın patlaması soncu 2 polis yaşamını yitirdi. Host Valiliği Sözcüsü Baryalay Ravan AA muhabirine yaptığı açıklamada, saat 11 sularında kentin Karvansara bölgesinde yol kenarına yerleştirilen patlayıcının polis aracının geçişi sırasında infilak ettiğini söyleyerek, olayda 2 polisin öldüğünü, birinin de yaralandığını ifade etti. Sözcü, olayda yaralanan polisin hayati tehlikesi olmadığını dile getirerek, patlamadan Taliban'ı sorumlu tuttu.
-23 Taliban militanı yakalandı-
Öte yandan, Afganistan'da son 24 saatte Taliban'a karşı düzenlenen operasyonlarda 3 Taliban militanın öldüğü, 2'sinin de yaralandı bildirildi. Afganistan İçişleri Bakanlığı, operasyonların Nangarhar, Lağman, Kandahar, Zabul, Gazne ve Helmand vilayetlerinde gerçekleştiğini, 23 militanın da yakalandığını açıkladı. Operasyonlar sırasında çok sayıda silah ve patlayıcının ele geçirildiği belirtilirken, Taliban henüz bu konuda bir açıklama yapılmadı.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...