'Şikeye İsyan'

/ Kaynak: AA
'Şikeye İsyan'

SPOR Haberleri  / AA

Trabzonspor taraftarlarının dün TFF ve Fenerbahçe Kulübü yöneticilerini 'şike' süreci nedeniyle protesto etmesi, kentteki yerel gazetelerde geniş yer buldu

Trabzon'da yayın yapan yerel gazeteler, Trabzonspor taraftarlarının Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Fenerbahçe Kulübü yöneticilerini "şike" süreci nedeniyle dün protesto ettiği yürüyüşü manşetten duyurdu.
Yerel gazetelerin tamamı, yürüyüşü, ilk sayfada birçok fotoğraf kullanarak tam sayfa haberleştirdi. Gazetelerden Karadeniz "Cesur Yürek Trabzonum", Taka "Şikeye İsyan", Kuzey Ekspres "Tek İsteğimiz Var Adalet", Karadeniz'den Günebakış "Mahkemelerin Şike Kararları Uygulansın, Adalet Yerini Bulsun", Karadeniz'in Sesi "Haksızlığa Karşı Tek Yürek" manşetlerini attı.
Kentteki yerel gazetelerden Karadeniz'de Son Nokta ve ve Türk Sesi de Trabzonspor taraftarlarının adaletin yerini bulmasını istediği vurgusunu yaptı.
Trabzonsporlu taraftarlar, "futbolda şike" süreci sebebiyle, TFF ve Fenerbahçe Kulübü yöneticilerini kentte dün yaptıkları yürüyüşle protesto etmişti. Yürüyüşe, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da destek vermişti.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...