İbrahim Toraman ile ilgili sıcak gelişme

İbrahim Toraman ile ilgili sıcak gelişme

SPOR Haberleri

Beşiktaş Kulübü: "Teknik ekip İbrahim Toraman'ı takıma dahil etmek isterse bu öneriyi seve seve değerlendiririz"

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, Uruguaylı futbolcu Nicolas Lodeiro için Brezilya'nın Botafogo Kulübü'nden gelecek kesin cevabı bekliyor. Beşiktaş Kulübü Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı AA muhabirine yaptığı açıklamada, Brezilya ekibinin siyah-beyazlı kulübe olumsuz yanıt verdiği şeklinde ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Lodeiro'nun Beşiktaş'a transfer olup olmayacağı konusunun bu hafta belli olacağını anlatan Kavalcı, Uruguaylı futbolcunun bonservis bedeline ait yüzde 43'lük kısmın bir başka şirketin elinde olduğu bilgisini de yalanladı. "Biz bu transfer için Botafogo Kulübü başkanına net tavrımızı ortaya koyduk" diyen Kavalcı, şunları kaydetti: "Oyuncunun bonservis bedelinin bir kısmı kulübünde, bir kısmı bir başka şirketin elinde deniyor. Bu bilgi doğru değil. Lodeiro'yu transfer etme konusundaki girişimimiz hala devam ediyor. 'Kesinlikle Beşiktaş forması giyecek' diyemiyoruz ama yazılıp çizildiği gibi transfer yatmadı. Brezilya'dan bize gelmiş olumsuz net bir cevap yok. Bekleyeceğiz ve bu hafta içi sonuca vardıracağız."
- Lescott'un transferi
Manchester City forması giyen Joleon Lescott için de hala istekli olduklarını belirten Kavalcı, İngiliz kulübünün kendilerine net bir cevap vermemesinin transferi arap saçına çevirdiğini belirtti. Defansa transfer yapılamaması halinde İbrahim Toraman'ın yeniden kadroya dahil edilme ihtimali üzerine de konuşan Ahmet Kavalcı, şu ifadeleri kullandı:
"İbrahim Toraman bu takımda kaptanlık yapmış çok değerli bir oyuncu. Savunma pozisyonuna takviye yapmak için çalışıyoruz ama istediğimiz sonuca ulaşamazsak ve teknik ekip İbrahim Toraman'ı takıma dahil etmek isterse bu öneriyi seve seve değerlendiririz. Yönetim kurulunu henüz toplamadık. Dolayısıyla İbrahim Toraman'ın affedilip edilmeyeceği ile alakalı kendi içimizde bir değerlendirme yapamadık. Dediğim gibi top teknik heyette. Teknik direktörümüz kendisinden faydalanmak isterse, durumu tartışmaktan çekinmeyiz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...