Acun Ilıcalı'dan 2 sürpriz isim daha!

Acun Ilıcalı'dan 2 sürpriz isim daha!

MAGAZİN Haberleri

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, Survivor'a gidecek iki ismi daha açıkladı

Acun Ilıcalı, popüler yarışma programının merak edilen 2 ismiyle daha anlaştı. Twitter üzerinden açıklama yapan Ilıcalı, "Londra Olimpiyatları'nda koşan Milli atletimiz Merve Aydın ve Milli voleybolcumuz Duygu Bal Survivor da. Olimpik Survivor'a hazır olun" dedi.
Merve Aydın kimdir?
ENKA spor kulübünün atletizm branşı sporcusudur. 2008'de Dünya Gençler Atletizm Şampiyonası ve 2011'de Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'nda 800 metre koşuda gümüş madalya kazanmıştır. Aynı yıl Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 bayrak yarışında ikinci gümüş madalyasını da kazanmış ve Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'ndaki performansı ile Dünya – Olimpiyat B barajını da geçmiştir.
Duygu Bal kimdir?
Duygu Bal (d. 25 Mart 1987, Ankara), Türk voleybolcu. Voleybola Ankara'da başladı. Vakıfbank Güneş Sigorta altyapısından yetişmiştir. Ankara Üniversitesi Beden Eğitimi öğrencisidir. Emlak Toki'de oynadıktan sonra 2007-2008 sezonunda Vakıfbank Güneş Sigorta takımına transfer oldu. Mevkii Orta Oyunculuk olan Duygu Bal milli formayı yüzden çok kez giymiştir. 2010-2011 sezonunda İtalya A1 Ligi takımlarından Riso Scotti Pavia'ya transfer olmuştur. Yorumcular tarafından ülkemizin gelecek vadeden önemli oyuncuları arasında gösterilmektedir. Genç yaşına rağmen takım arkadaşlarını yönlendirerek takımın performansını artırıp birçok maçın kazanılmasında lider rolü üstlenmiştir. 2011-2012 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer olmuştur. Fenerbahçe ile 2012 yılında doğum gününde CEV Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu yaşamıştır. Ayrıca Doha'da düzenlenen Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda 3.lük elde eden Fenerbahçe kadrosunda yer almıştır.


İŞTE ACUN ILICALI'NIN O TWEETİ
Acun Ilıcalı'dan 2 sürpriz isim daha!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...