Coca Cola'ya büyük şok

Coca Cola'ya büyük şok

DÜNYA Haberleri

Coca-Cola'nın Atlanta merkezindeki binasından çalınan bir laptopta ABD ve Kanada'da çalışan bütün Coca-Cola çalışanlarının bilgileri olduğu açıklandı.

Wall Street Journal'ın haberine göre 74 bin insanın adres telefon ve sosyal güvenlik bilgileri şu an hırsızların elinde bulunuyor. Coca-Cola'dan yapılan açıklamaya göre şirket politikası laptopların güvenlik açısından şifreli olmasını gerektirirken çalınan bilgisayarlar ise şifreli değildi. Şirket konuyla ilgili olarak bilgileri çalınan söz konusu çalışanlara durumu haber veren bir mektup gönderdi. Öte yandan çalınan laptopta 10 kişinin de kredi kartı bilgilerinin yer aldığı ifade ediliyor. Coca-Cola'dan yapılan resmi açıklamaya göre laptopu çalan kişinin eski bir çalışan olduğu bildirildi. Fakat kişinin ismi veya eskiden hangi pozisyonda çalıştığı açıklanmadı.(hürriyet)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...