Kaynanasının ve kaynını öldüren damat tutuklandı

/ Kaynak: DHA
Kaynanasının ve kaynını öldüren damat tutuklandı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Eski damadı tarafından öldürülen Şenay Gedik ile oğlu Ahmet Gedik yan yana toprağa verilirken katil zanlısı da tutuklandı.

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde eski damadı 32 yaşındaki Hakan Genç tarafından öldürülen 42 yaşındaki Şenay Gedik ile oğlu 22 yaşındaki Ahmet Gedik Kırıkhan İlçesi'nde gözyaşları arasında yan yana toprağa verildi.Cuma günü İskenderun'un Orhangazi Köyü'nde meydana gelen olayda Hakan Genç, 3 yaşındaki kızı Ayşe'yi görmek için ayrıldığı eşi 25 yaşındaki Sevgi Nur'un evine gitti. İddiaya göre çocuğunun kendisine gösterilmeyince silahına sarılan Hakan Genç, eski kayınvalidesi Şenay Gedik'i, ardından da eski kayınbiraderi Ahmet Gedik'i tabancayla ateş ederek öldürdü. Yakalanan Hakan Genç, sorgusunun ardından tutuklandı.Eski damadı tarafından öldürülen Şenay Gedik ile oğlu Ahmet Gedik'in cenazeleri bugün yakınları tarafından hastane morgundan alınarak Kırıkhan İlçesi'ne bağlı Telbizek Köyü'nde toprağa verildi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...