Aziz Yıldırım'dan Erkek Voleybolculara büyük destek

/ Kaynak: AA
Aziz Yıldırım'dan Erkek Voleybolculara büyük destek

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe Grundig, Erkekler Voleybol Ligi'nin 14. haftasında Halkbank ile karşılaştı.

Ankara temsilcisi ile Burhan Felek Spor Salonu'nda karşı karşıya gelen Fenerbahçe Grundig, mücadeleden 3-0 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Halkbank, lider Fenerbahçe Grundig'i deplasmanda 3-0 yenerek, rakibine ilk yenilgisini tattırdı. Ligin ilk yarısında 3-2 yenildiği rakibinden rövanşı alan Ankara temsilcisi, 14. maçında 12. galibiyetini alıp, 37 puana yükseldi ve liderlik koltuğuna oturdu. Karşılaşmayı Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Dinçay'ın yanı sıra futbol takımı oyuncusu Cristian Baroni ile Bayan Voleybol Takımı da izledi.
Aziz Yıldırım ve yöneticiler, dün de Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı'nın Vakıfbank'ı 3-0 yendiği mücadeleyi takip etmişti.
Hakemler: Bayram Dikmentepe, Ramazan Demiröz
Fenerbahçe Grundig: Miljkovic, Fonteles, Kemal Kayhan, Arslan Ekşi, Marshall, İbrahim Başaran (Serkan Kılıç, Emin Gök, Turgay Doğan)
Halkbank: Kaziyski, Emre Batur, Hüseyin Koç, Joantoreta, Resul Tekeli, Tzourits (Nuri Şahin, Can Ayvazoğlu, Burutay Subaşı)

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...