Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rhodolfo'un menajerinden transfer açıklaması!

Rhodolfo'un menajerinden transfer açıklaması!

SPOR Haberleri

Luiz Rhodolfo'nun menajeri Gustavo Sabilo, transfer söylentileri hakkında konuşurken, Brezilyalı oyuncunun Türkiye'de oynamak istediğini açıkladı.

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Brezilyalı stoper Luiz Rhodolfo'nun menajeri Gustavo Sabilo TRT 1 STADYUM programına konuştu. İşte Sabilo'nun ülkesi Brezilya'dan yaptığı çarpıcı açıklamalar: nbsp;Rhodolfo Türkiye'ye gitmek istiyor. Türkiye güzel bir ülke. Büyük ve özel bir kulübe gidecek. Ayrıca Mancini gibi bir hocayla çalışmak ve çok büyük oyuncularla oynamak Rhodolfo için bir onur olacaktır. İki yıl önce Juventus 10 milyon euroluk bir teklif yapmış ama Sao Paulo reddetmişti. Fakat şimdi bonservis rakamı daha düşük olabilir.5-7 milyon euro arasında olabilir. nbsp;Eğer Sao Paulo ile şartlarda anlaşılırsa Rhodolfo Galatasaray'a şimdi gelebilir. Gremio'nun Rhodolfo'nun herhangi bir takıma transferini engelleme şansı yok. Galatasaray'ın Rhodolfo'ya ilgisi var ama şu ana kadar bizi Galatasaray'dan kimse aramadı. Haberleri, televizyon ve gazetelerden takip ediyoruz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...