Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aranan anne engelli bebeğinin boğazını mutfak bıçağıyla kesti

Aranan anne engelli bebeğinin boğazını mutfak bıçağıyla kesti

DÜNYA Haberleri

İsviçre'de bir aydır tüm ülkeninaradığı kaçak anne İspanya'da bulundu.Yakalanmamak için bebeğini mutfak bıçağı ile öldüren kadın kendini de öldürmek istedi

24 Aralık 2013 tarihinde İsviçre'de kayıplara karışan Katharina Katit-Staehl, beraberinde 10 aylık engelli bebeği Dylan Katit İspanya'nın sahil kenti Torreviejar'da ortaya çıktı. 22 Ocak Çarşamba günü İspanya'da markette alışveriş yapan bir müşteri tarafından görülen İsviçreli anne polise ihbar edildi.Polis eşliğinde muayene için hastaneye sevk edilen 40 yaşındaki Katharina Katit-Staehl güvenlik görevlilerine "Bebeğin bezini değiştireceğim" diyerek başka bir odaya geçip mutfak bıçağıyla 10 aylık Dylan'nın boğazını keserek öldürdü.Bunalıma giren anne sonra bıçakla kendi boğazını kesmek isterken polis tarafından son anda engellendi. İsviçreli annenin İspanya'ya kaçak yollardan girdiği öğrenildi. Çocuğunu öldüren anne İsviçre'yi yasa boğdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...