Başbakan Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun o fotoğrafını gösterdi

Başbakan Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun o fotoğrafını gösterdi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Başbakan Erdoğan İstanbul belediye başkan adaylarını açıkladığı toplantıda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun o fotoğrafını böyle gösterdi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen, İstanbul belediye başkan adayları tanıtım törenine yaptığı Kemal Kılıçdaroğlu'nun o fotoğrafını böyle gösterdi. Başbakan Erdoğan: Şu anda malum örgüt ve arkadaşları bize saldırıyorlar. CHP'nin genel müdürüne bir çağrıda bulundum. 2 gündür cevap yok. İBB adayınızı yolsuzluk dosyasını açıklayın yoksa ben açıklayacağım dedim. İki gündür cevap yok. CHP'nin hazırladığı, 2004 dönem kasım ayında hazırlanan şişli belediyesine ait araştırma komisyonunun raporu.Kardeşlerim bu çalışma neticesinde 57 sayfalık raporda şuanda chp adayı ile ilgili iddialar tüm belgeleriyle ortaya konulmuş.İkincisi yapı ruhsatı. Üzerinde çok sayıda oynama var. Bu oynama nedeniyle yolsuzluk yapıldı. Bu elektronik posta değil ha, orijinal. Ben belediyecilikten geliyorum. Bunların hangi fırıldağı nasıl çevirdiğini biliyorum. Güzel de bir oyun oynamışlar, aldıkları parayı da borç olarak aldıklarını söylüyorlar, dışarıdaki bir mühendislik firmasından. Alanın da ismi var, bu da beyefendinin yanında çalışanlarından bir tanesi.Şimdi geliyorum finale. Şişli Belediyesi'nde, belediye başkanı olmak üzere şu an ismi açıklanan kişi kaçak inşaat yapısına göz yummuş, kolaylık sağlamış. Bunların hepsi bu dosyada var. İnşaat mafyasıyla işbirliği yapmışlar. Belediye Başkanı baş sorumludur. Bunu kim diyor, komisyon diyor.
İBB Başkan adayınızın dosyasını açıklayın yoksa ben açıklayacağım dedim. İki gündür hiç cevap yok. Elimde CHP'nin hazırlamış olduu Kasım ayında yayınlanan Şişli Belediyesi'ne ait araştırma komsiyonunun raporu var. Altında da kendi elemanlarının imzaları var. Mehmet Ali Özpolat, İsmet Atalay, Sırrı Özbek İstanbul milletvekilleri. Çalışmayı bunlar yapmış. Birinciyi açıkladım.

Elimde CHP'nin, Şişli Belediyesi'ne ilişkin iddialarla ilgili kurulan komisyonun hazırladığı 57 sayfalık rapor var. Birincini açıkladım. İkinci yapı ruhsatı üzerinde çok sayıda yolsuzluk ve usulsüz oynama yapılmış. Aldıkları parayı da borç olarak aldığını söylüyorlar dışarıda bir mühendislik bürosu üzerinden.'' nbsp;
Bakın burada Mustafa Sarıgül yolsuzluk dosyası diyor. Ben demiyorum Kılıçdaroğlu'nun kendisi diyor. Buyrun, buyrun. O gün yolsuzluk yapan bu kişiyi ne oldu da temize çıkarıyorsun, adayın yapıyorsun.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...