Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sivasspor Kayserispor maçı ardından önemli notlar

Sivasspor Kayserispor maçı ardından önemli notlar

SPOR Haberleri

Sivasspor Teknik Sorumlusu Lopez: "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık"

Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Domingo Lopez, Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor'a karşı hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. Lopez, Kayserispor'u 3-0 mağlup ettikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, galibiyetten dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Futbolcularını tebrik eden Lopez, "Uzun bir çalışma dönemi yaşadılar, birçok maç ve antrenmana çıktılar. Bu yüzden onları gösterdikleri çaba ve özveriden dolayı tebrik ediyorum. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık" dedi. Sivasspor'un orta saha oyuncusu Aatif Chahechouhe ise 2 güzel golle galibiyete katkı sağladığını dile getirerek, kazandıkları için çok mutlu olduğunu aktardı. Futbolculardan Kadir Bekmezci de maçı iyi bir oyunla ve net bir skorla kazandıklarını ifade etti. Sol bek Ziya Erdal ise taraftarın desteğiyle galip geldiklerini ve ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptıklarını belirtti.
- Kayserispor cephesi
Kayserispor Teknik Direktörü Paciencia De Oliveira Domingos Jose de maçın ilk yarısının çok dengeli geçtiğini, her iki takımın da pozisyonlar bulduğunu söyledi. Karşılaşmanın ikinci yarısına ise kötü başladıklarını aktaran Jose, şunları kaydetti: "İkinci yarıya iyi başlayamadık. Erken bir gol yedikten sonra takımın bütün organizasyonu ve konsantrasyonu kayboldu. Daha sonra gelen gollere de engel olamadık. Tamamen oyundan kopmuş hale geldik. Bizim gibi bir takımın bir golle bu kadar kolay pes etmemesi, daha fazlasını yapması gerekiyor. Bu konular hakkında gerekli çalışmaları yapacağız. İlk yarısında iyi oynadığımız bir maçtı ama maalesef ikinci yarıda her şeyi kaybettik." Futbolculardan Ömer Bayram ise gelecek hafta sahalarında Kasımpaşa ile yapacakları maçta bu mağlubiyeti telafi etmeye çalışacaklarını belirtti. Sol bek Alper Uludağ da ikinci yarı yedikleri golden sonra toparlanamadıklarını ve mağlup olduklarını dile getirerek, çok çalışmaları gerektiğini söyledi. Bu arada, karşılaşmanın ardından, Kayserisporlu bazı taraftarlar, maçı izledikleri kale arkası tribünündeki koltukları kırdı. Taraftarlar, polis ekiplerince sakinleştirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...