Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bu transferde son karar Aziz Yıldırım'ın!...

Bu transferde son karar Aziz Yıldırım'ın!...

SPOR Haberleri

Bursaspor, Serdar Kesimal'ın transferi için Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'dan yanıt bekliyor.

Ara transfer döneminde kadrosuna 9 oyuncu dahil eden Bursaspor, Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Serdar Kesimal'ın transferi için de girişimlerini sürdürüyor. nbsp;Serdar Kesimal ile yaptıkları görüşmeler sonucu prensip anlaşmasına varan yeşil-beyazlı yöneticilerin, sarı-lacivertli kulübe de son teklifi ilettikleri ve kulüp başkanı Aziz Yıldırım'dan bu konuda yanıt bekledikleri öğrenildi. Bursaspor'un Serdar Kesimal'ı satış opsiyonlu 1.5 yıl kiralık olarak kadrosuna dahil etmek istediği belirtildi.

Civelli ve Taiwo'ya izin yok
Bu arada, Bursaspor'un sezon başında kadrosuna dahil ettiği savunma oyuncuları Renato Civelli ve Taye Taiwo'ya başta Rusya ile Katar'dan birçok takımın talip olduğu ancak yeşil-beyazlı yöneticilerin her iki oyuncunun satışını düşünmediklerini bu kulüplere ilettikleri bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...