Bu adam biraz sonra polise saldıracak!

Bu adam biraz sonra polise saldıracak!

GÜNDEM Haberleri

Hakkari'de güvenlik güçlerine taş ve molotofkokteyli ile saldıran gruba, müdahale edildi.Polise saldırı hazırlığındaki bir gösterici ise böyle yakalandı.

BDP Hakkari İl Başkanlığı tarafından düzenlenen yürüyüş ve basın açıklaması sonrası dağılan gruplar, akşam saatlerinde Keklikpınar ile Yeni Mahalle'de tekrar bir araya geldi. Yolları barikatla kapatan ve ateş yakan gruplar, zırhlı araçlarla bölgeye giderek dağılmaları konusunda uyarıda bulunan polise de taş ve molotofkokteyli ile saldırdı. Saldırı üzerine üzerine polis, gruplara göz yaşartıcı gaz ile müdahale etti. Ara sokaklara dağılan göstericiler ile polis arasındaki olaylar yer yer devam ediyor.
Bu adam biraz sonra polise saldıracak!
SİLOPİ DE GERGİN
Öte yandan Şırnak'ın Silopi ilçesinde izinsiz gösteri yapmak isteyen gruba polis müdahale etti. Cudi mahallesinde Suriye'de Kürtlerin yaşadığı bölgedeki olayları protesto etmek için bir araya gelen ve aralarında BDP Şırnak Milletvekilleri Faysal Sarıyıldız ile Selma Irmak'ın da bulunduğu bir grup Yenişehir mahallesine kadar yürüdü. Burada yapılan açıklamanın ardından grubun dağılışı sırasında, yüzleri maskeli bazı kişiler Silopi Adliyesine taş ve molotofkokteyli saldırıda bulundu. Polis, uyarılara rağmen dağılmayan gruba biber gazı ve basınçlı su ile müdahale etti. Göstericiler ara sokaklara kaçarak dağıldı.
Bu adam biraz sonra polise saldıracak!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...