Galatasaray'a kötü haber! Chelsea yine kazandı

Galatasaray'a kötü haber! Chelsea yine kazandı

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Chelsea, İngiltere FA Cup 4. Tur maçında Stoke City'i yenerek üst üste oynadığı 7. maçını da kazandı.

Galatasaray'ınŞampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Chelsea, İngiltere FA Cup 4. Tur maçında Stoke City ile Stamford Bridge Stadı'nda karşı karşıya geldi. Son dönemde müthiş bir form grafiği yakalayan Chelsea, tek golle gülerek hem üst üste oynadığı 7. maçını kazandı, hem de FA Cup'ta da yoluna devam etti. nbsp; Chelsea maça Schwarzer, Ivanovic, David Luiz, Cahill, Cole, Matic, Lampard, Schurrle, Oscar, Hazard ve Eto'o ilk 11'i ile çıktı. Mücadelede Oscar 28. dakikada gol perdesini açarken, ev sahibi ekibin daha üstün gözüktüğü ve 2 topunun direkten döndüğü karşılaşmada, çabalara rağmen başka gol sesi çıkmadı.

Chelsea Çarşamba günü Premier Lig'de West Ham United ile karşı karşıya gelecek ve bu maç Manchester City ile deplasmanda 3 Şubat'ta oynayacakları maç öncesi önemli bir prova olacak. nbsp; nbsp;

FA Cup'ta günün diğer maçında ise Sheffield United ile Fulham 1 - 1 berabere kaldılar, bu eşleşmede tekrar maçı ile tur atlayan taraf aranacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...