Barcelona, 3 saat sonra yeniden lider

Barcelona, 3 saat sonra yeniden lider

SPOR Haberleri

La Liga'da Malaga'yı ağırlayan Katalan ekibi, Pique, Pedro ve Sanchez'in golleriyle sahadan 3-0 galip ayrıldı ve averaj farkıyla liderliğini sürdürdü.

İspanya La Liga'nın 21. haftasında Barcelona, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Malaga'yı ağırladı. Ligde son iki hafta sahadan beraberlikle ayrılan Barcelona, Pique, Pedro ve Alexis Sanchez'in golleriyle Malaga'yı 3-0 mağlup etti. En yakın takipçileri Atletico Madrid ve Real Madrid'in de kazandığı haftada hanesine 3 puan yazdıran Katalan ekibi averaj farkıyla liderliğini sürdürdü. Arda Turan'ın 2 gol attığı maçı kazanarak averajla liderliğe yükselen Atletico Madrid nbsp;sadece 3 saat sonra koltuğu Barcelona'ya devretmiş oldu.

Barcelona 54 puan ve averajla haftayı zirvede kapatırken, Atletico Madrid de 54 puan ve averajla ikinci sırada yer aldı. La Liga'daki galibiyet serisini 5 maça çıkaran Real Madrid ise 53 puanla haftayı üçüncü sırada bitirdi.

Karşılaşmanın ilk dakikalarında iki takım da son vuruşlarda etkili olamazken, Barcelona 40. dakikada Pique'nin attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol olmazken, Katalan ekibi soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle gitti.

İkinci yarıya etkili başlayan Barcelona'da 55. dakikada sahneye çıkan Pedro, kaleci Caballero'yu mağlup ederek skoru 2-0 yaptı. Malaga kalesinde pozisyon üretmeye devam eden Katalan ekibi, 61. dakikada Alexis Sanchez'in attığı golle 3-0 öne geçti. Kalan sürede başka gol olmazken, Barcelona sahadan 3-0 galip ayrılarak liderliğini sürdürdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...